четвер, 20 жовтня 2011 11:37

McDonald's на своєму власному телеканалі показуватиме досягнення спортсменів

McDonald's на своєму власному телеканалі показуватиме досягнення спортсменів

Мережа фаст-фуд ресторанів McDonald's запустить в США свій власний телеканал. Про це повідомляє Los Angeles Times.

Передачі на телеканалі будуть змінюватися в залежності від місця розташування ресторану. На телеканалі показуватимуть місцеві новини, зокрема, з розповідями про досягнення місцевих спортсменів (у тому числі і школярів) і домогосподарок. Крім того, на телеканалі будуть показувати новини музики, кіно та моди.

McDonald's буде працювати над змістом телеканалу спільно з BBC America, каналом аматорських новин KABC-TV Eyewitness News і британським продюсером Марком Бернеттом, який зробив безліч реаліті-шоу і телепередач для британських і американських каналів.

8 хвилин на годину на телеканалі буде віддано під рекламу. При цьому реклама самого McDonald's буде займати незначну частину від загального рекламного часу.

Телеканал транслюватиметься людям, які стоять в чергах до каси, а також у залах ресторанів. Для тих, хто не захоче дивитися телеканал, буде відведена спеціальна тиха зона.

Телеканал буде запущений протягом декількох місяців. Як пише сайт Neon Tommy, канал буде спочатку доступний в Каліфорнії, а в разі успіху його трансляція буде поширена і на інші штати. Очікувана щомісячна аудиторія каналу - від 18 до 20 мільйонів осіб.

Зараз ви читаєте новину «McDonald's на своєму власному телеканалі показуватиме досягнення спортсменів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі