Ексклюзиви
вівторок, 24 липня 2012 05:22

Мати Майкла Джексона зникла через рекомендації лікарів

Мати Майкла Джексона зникла через рекомендації лікарів
Кетрін Джексон. Фото: AFP

Брат "короля поп-музики" Майкла Джексона Жермен (Jermaine Jackson) знає, де знаходиться його мати Кетрін, інформація про "зникнення" якої з'явилася в минулі вихідні, повідомляє в понеділок агентство Ассошіейтед Пресс.

Представник Кетрін Джексон, матері "короля поп-музики" Майкла Джексона, який помер в 2009 році, раніше подав в поліцію американського штату Каліфорнія заяву про зникнення свого клієнта. Як повідомляли ЗМІ, родичі Кетрін не могли знайти її близько тижня.

За заявою Жермена Джексона, лікарі порекомендували його 83-річної матері спокій і тишу. Саме тому жінка, поруч з якою знаходиться її старша дочка Реббі, відключила мобільні телефони та інші електронні пристрої.

Раніше представник Кетрін Джексон Сандра Рібера заявила про те, що її клієнтка вийшла зі свого будинку в Калабасас (Каліфонія), щоб вилетіти в місто Альбукерке (штат Нью-Мексико), де двома днями пізніше відбувся концерт братів Майкла Джексона.

Рібера і раніше заявляла про те, що Кетрін може перебувати разом зі своєю дочкою Реббі.

Тим не менш, діти Майкла Джексона, які з моменту смерті батька жили з Кетрін, не можуть вийти на зв'язок зі своєю бабусею. За словами Рібери, кожен раз, коли вони телефонують Реббі або іншій своїй тітці Джанет, їм відповідають, що Кетрін не може розмовляти.

Як раніше говорилося в повідомленні телеканалу CNN, між дітьми і помічниками Кетрін в даний час існує конфлікт з приводу її фінансів і деяким юридичних питань.

Рібера повідомила, що в поліцію подано заяву з проханням розслідувати пропажу її клієнта.

Зараз ви читаєте новину «Мати Майкла Джексона зникла через рекомендації лікарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі