четвер, 30 березня 2017 11:19

Мати Лободи пішла з депутатів після скандалу з російським телебаченням

Мати Лободи пішла з депутатів після скандалу з російським телебаченням
Наталія Лобода спекла для програми торт та отримала квіти від співака Миколи Баскова Фото: Портал Ірпеня

30 березня відбулася сесія міськради Ірпеня, на якій мали розглянути питання про участь депутата міськради Наталії Лободи в ток-шоу на російському каналі.

Міський голова Володимир Карплюк повідомив, що Лобода шкодує про свій вчинок. Жінка написала заяву про складання депутатських повноважень. Її повинні розглянути наприкінці травня. Карплюк запевнив, що він також шкодує про такий вчинок депутата. На сесію Наталія Лобода не з'явилася, повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Басков і Лоліта підтримали Лободу у програмі російського телебачення

15 березня громадська організація "Територіальна громада міста Ірпінь" попросила депутатів і СБУ дослідити дії депутатки міськради Ірпеня Наталії Лободи. Вона разом із донькою-співачкою з'явилася на російському телебаченні в шоу Андрія Малахова "Пусть говорят".

У відкритому зверненні до депутатів жителі Ірпеня зазначили, що цей російський канал є одним із рупорів пропаганди та розпалювання ненависті до українців. Активісти громадської організації не оминули увагою й торт, який Наталія Лобода принесла в студію.

Українська співачка Світлана Лобода та її продюсер Нателла Крапівіна в ефірі російського "Першого каналу" заявили, що отримують погрози з боку українських радикалів та заявили про провокації журналістів.

Зараз ви читаєте новину «Мати Лободи пішла з депутатів після скандалу з російським телебаченням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі