вівторок, 14 березня 2017 17:59

Басков і Лоліта підтримали Лободу у програмі російського телебачення

Басков і Лоліта підтримали Лободу у програмі російського телебачення
Світлана Лобода

Під час програми на російському "Первом канале", яку присвятили Світлані Лободі, її підтримали Микола Басков, Лоліта, Надія Мейхер та Олександр Ревва.

"Більше години у студії обговорювали творчість та кар'єру Лободи, а разом з тим і скандал навколо артистки. Окрім самої Світлани та її продюсерки, у студії були присутні її 5-річна донька, батько її дитини, молодша сестра та мама. Мама Лободи, аби здивувати ведучого Андрія Малахова, привезла йому власноруч зроблений торт", - повідомляє ТСН.

Лоліта вирішила українською заступитися за Лободу.

"А можна, поки я не забула, зробити звернення до України. Любі мої друзі, люба моя країно! Я вам вдячна за цю співачку. Вона - справжній доказ, що Україна має таланти", - сказала Лоліта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура не побачила в діях охоронця Світлани Лободи ознак розбою

Микола Басков наголосив, що у студії перебувають українці - Лобода, Мейхер та Лоліта.

"У нас представники нашого братського, слов'янського народу – України. Тут і Лоліта, і Світлана, і Надія. Ви подивіться, наскільки наша російська душа нарозхрист. Ми любимо тих людей, які люблять нас", - сказав Басков.

Українська співачка Світлана Лобода та її продюсер Нателла Крапівіна в ефірі російського "Першого каналу" сказали, що отримують погрози з боку українських радикалів та заявили про провокації жуналістів.

Зараз ви читаєте новину «Басков і Лоліта підтримали Лободу у програмі російського телебачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі