Ексклюзиви
вівторок, 07 березня 2017 18:13

Прокуратура не побачила в діях охоронця Світлани Лободи ознак розбою

Прокуратура не побачила в діях охоронця Світлани Лободи ознак розбою

В результаті досудового розслідування в діях охоронця співачки Світлани Лободи ознак складу злочину, передбаченого ст. 187 КК України "Розбій" (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства) не виявлено. Про це повідомив Сергій Демченко, адвокат охоронця Миколи Отачкіна, якого раніше співробітники телеканалу 1 + 1 звинувачували в погрози фізичної розправи.

"Разом з тим, Миколі Отачкіну було вручено повідомлення про підозру в "Перешкоджанні професійної діяльності журналіста ". Остаточне рішення про винність охоронця буде приймати суд відповідно до законодавства України", - йдеться в офіційному повідомленні прес-служби співачки Світлани Лободи.

5 березня, біля приватного будинку Світлани Лободи, де на той момент знаходилися тільки мама співачки і її шестирічна дочка, без запрошення і дозволу проводили зйомку журналісти телеканалу 1 + 1. Помітивши групу невідомих людей, що проводили зйомку будинку з машини, відразу ж викликали охорону і поліцію. Після цього з боку керівника знімальної групи Олександра Дубинського почали звучати звинувачення на адресу охорони виконавиці про розбої, що не відповідало дійсності. У свою чергу Олександр Дубинський почав кампанію по поширенню персональних даних артистки, що так само стане предметом вивчення юристів і адвокатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: The Erised виступлять на розігріві у Світлани Лободи у Палаці спорту

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура не побачила в діях охоронця Світлани Лободи ознак розбою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути