вівторок, 14 лютого 2017 15:55

The Erised виступлять на розігріві у Світлани Лободи у Палаці спорту

The Erised виступлять на розігріві у Світлани Лободи у Палаці спорту
Secret Service EA

8 березня в Києві Світлана Лобода дасть заключний концерт міжнародного туру "До біса кохання". Продажі квитків, за даними організаторів, в перші місяці досягли 90%, що є рекордним показником в історії Палацу спорту. В рамках нового шоу артистка презентує альбом "Шепіт і крики", над яким працювала близько 5 років.

Чотири спеціальних гостя розділять сцену cо Світланою.

Відкривати концерт "Співачка року" довірила українським лідерам британського лейбла Med School - альтернативним електронникам The Erised, які на чолі з солісткою подарують свій музичний сет з пісень, що увійшли до дебютного альбому групи Room 414.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Лобода допомогла учаснику шоу "Х-фактор" потрапити до суперфіналу

"Пропозиція виступити зі Світланою стала для нас повною несподіванкою. Для The Erised це шанс заявити про себе, адже українській публіці, на відміну від західної, ще не зовсім знайома творчість нашої групи. Це буде цікавий експеримент об'єднання різних музичних стилів і напрямків, а також новий досвід для нас. Глядача чекає неймовірне шоу, щось яскраве і масштабне в українському шоу-бізнесі, і нам приємно бути частиною чогось нового в Україні ", - розповідає Соня Сухорукова.

Другим гостем, як вже повідомлялося раніше, стане Monatik, якого з артисткою крім творчості пов'язує міцна дружба. Автор суперхіта "40 градусів" поповнив плейлист співачки піснею "Жарко", яку LOBODA і Monatik заспівають на концерті в дуеті. Новий трек увійде в альбом "Шепіт і крики".

Наступний в списку - підопічний Світлани Лободи і Нателли Крапівной репер Гадад. Ім'я четвертого гостя поки тримається в секреті.

Зараз ви читаєте новину «The Erised виступлять на розігріві у Світлани Лободи у Палаці спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути