вівторок, 20 грудня 2016 15:31

Світлана Лобода допомогла учаснику шоу "Х-фактор" потрапити до суперфіналу
3

Фото: Secret Service EA

Севак Ханагян з Вірменії в рамках шоу "Х-фактор" в дуеті з LOBODA виконав хіт артистки "К черту любовь". Візуалізацією для виступу виконавців став кримінальний комікс з однойменного кліпу Світлани.

У прямому ефірі телеканалу СТБ також відбулася зустріч артистки з Костянтином Меладзе, з яким співачка працювала на зорі старту своєї сольної кар'єри.

"Відстань з того моменту, коли я працював зі Світланою в складі групи" ВІА Гра "до сьогоднішніх днів - 12 років. За ці 12 років вона пройшла величезний шлях. І я розумію, як це складно. Світлана - це приклад для наших хлопців" , - зазначив продюсер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хіти Світлани Лободи увійшли до рейтингу кращих пісень 2016 року

Судді "Х-фактора" назвали дует Світлани і Севака - найяскравішим виступом вечора, хоча і відзначили, що початківець виконавець помітно переживав. LOBODA обняла артиста і попросила глядачів шоу підтримати його:

"Таких голосів вкрай мало, і він гідний бути кращим"

Співака отримав місце в суперфіналі шоу.

Поряд зі Світланою зірковими гостями суперфіналу 7 сезону "Х-фактора" також стали британська виконавиця Софі Елліс-Бекстор і швейцарська група Kadebostany. З останніми LOBODA часто перетинається на червоних доріжках і музичних преміях.

На цей раз виконавці зустрілися вже, як добрі друзі. Kadebostany зізналися, що вважають Світлану найяскравішою українською артисткою. Учасники колективу високо оцінили креативні перфоманси та шоу LOBODA і розповіли, що планують прилетіти в Україну на один з найближчих концертів співачки, який відбудеться вже наступної весни, 8 березня, в київському Палаці спорту.

Одна з найбільших в світі пошукових систем Яндекс.Музика підрахувала, які треки найчастіше слухали українці в 2016 році.

Яндекс опублікував рейтинг музичних трендів року, що минає. Верхній рядок пошукового хіт-параду зайняла LOBODA з суперхітом "К черту любовь". А в трійку лідерів увійшли: пісня "У мамы" Потапа і Насті і Alan Walker з синглом "Faded".

Також Яндексом був представлений список вітчизняних виконавців, життям і творчістю яких в 2016 році найбільше цікавилися українці. Очолили ТОП-10 пошукових запитів LOBODA, "Океан Ельзи", і Alekseev.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода допомогла учаснику шоу "Х-фактор" потрапити до суперфіналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути