вівторок, 14 березня 2017 07:50

Лобода поскаржилась російському ТБ на погрози українських радикалів

Лобода поскаржилась російському ТБ на погрози українських радикалів

Українська співачка Світлана Лобода та її продюсер Нателла Крапівіна в ефірі російського "Першого каналу" заявили, що отримують погрози з боку українських радикалів та заявили про провокації жуналістів.

Таку заяву продюсер Лободи зробила після того, як охоронець співачки намагався перешкодити зніманню групи журналістів 1+1, пише ТСН.

Варто зазначити, що самі журналісти заявляють, що охоронець побив їх. Коментуючи цей інцидент, продюсер і заявила, що журналісти самі влаштували таку провокацію, також, що команда співачки "в країні ми весь час наражаємося на погрози з боку радикалів".

"Це все було якраз перед концертом – за три дні. Ми, в принципі, очікували, що будуть провокації, але ми думали, що вони будуть на самому концерті", - заявила сама Лобода.

5 березня, біля приватного будинку Світлани Лободи, де на той момент знаходилися тільки мама співачки і її шестирічна дочка, без запрошення і дозволу проводили зйомку журналісти телеканалу 1 + 1. Помітивши групу невідомих людей, що проводили зйомку будинку з машини, відразу ж викликали охорону і поліцію. Після цього з боку керівника знімальної групи Олександра Дубинського почали звучати звинувачення на адресу охорони виконавиці про розбої, що не відповідало дійсності. У свою чергу Олександр Дубинський почав кампанію по поширенню персональних даних артистки, що так само стане предметом вивчення юристів і адвокатів.

В результаті досудового розслідування в діях охоронця співачки Світлани Лободи ознак складу злочину, передбаченого ст. 187 КК України "Розбій" (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства) не виявлено.

Зараз ви читаєте новину «Лобода поскаржилась російському ТБ на погрози українських радикалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути