середа, 05 травня 2021 14:08

Marvel випускає серіал "Локі"

Marvel випускає серіал "Локі"
Том Гіддлстон повернеться до ролі бога хитрості Локі в однойменному серіалі від Marvel, вийде 11 червня на стрімінговому сервісі Disney+. Фото: Marvel

Випустили тизер мінісеріалу "Локі".

За сюжетом, зведений брат Тора й бог хитрості Локі, убитий Таносом у фільмі "Месники: Війна нескінченності", дістає можливість повернутися до життя після того, як у "Месники: Завершення" йому вдається втекти з Тесеракту під час подорожі Месників у минуле. Після втечі Локі потрапляє в таємничу організацію "Управління часовими змінами", де його змушують мандрувати в часі, виправляючи перебіг історії.

Режисер - Кейт Геррон, який працював над "Статевим вихованням" на Netflix.

Головну роль виконає Том Гіддлстон. Також до нього приєднався Овен Вілсон. Це його дебют у кіновсесвіті Marvel. У "Локі" він зіграє Мобіуса - члена поліцейської організації "Управління часовими змінами", яка стежить за часовою лінією.

Серіал вийде 11 червня на стримінговому сервісі Disney+.

"У трейлері Локі подражнив прихильників відсилкою до "Месників": повторив свою відому звідти фразу, що має суто благі наміри. Це смішно, бо Локі - бог хитрості.

Marvel продовжує лінійку серіалів після успіху "ВандаВіжн" і "Сокіл і Зимовий солдат". За описом на Amazon, Локі має перемогти набагато більшу загрозу, ніж просто викривлення часу. Інакше він може повністю зникнути з реальності. Що саме мається на увазі під "більшою загрозою" - невідомо. Найпопулярніша версія - Леді Локі, жіночу версію лиходія, яку зіграє Софія Ді Мартіно. Її декілька разів показували в трейлерах, але так і не розкрили повністю. У коміксах одного разу Локі повернувся у дитинство й навіть став жінкою.

Ще до того, як серіал дебютував, уже є підтвердження про зйомки другого сезону", - ідеться на Screenrant.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Marvel створив лиходія з кризою середнього віку

"Ще за кілька місяців до прем'єри шанувальники почали цікавитися, чи будуть у серіалі "Локі" камео відомих персонажів Marvel. Поміж них - Бенедикт Камбербетч, який грає Доктора Стренджа. Повнометражний фільм має вийти 2022-го, до того ж раніше повідомлялося, що персонаж Локі вплине на сюжет стрічки.

Не важко уявити, що в "Локі" до ролі Тора, брата лиходія та бога грому, повернеться Кріс Гемсворт. Це може бути флешбек чи подорож у часі. Навіть якщо в кінцевому підсумку в "Локі" буде дефіцит із камео, серіал уже є чудовою можливістю залучити персонажів, які раніше були тільки в коміксах, як це вже зробив із Мобіусом", - ідеться на Cinemablend.

"Локі" буде вже третім серіальним проєктом у рамках Четвертої фази кіновсесвіту Marvel після "Ванда/Віжн", що вийшов у січні 2021 року, і "Сокіл і Зимовий солдат", який саме зараз демонструють на Disney+.

Зараз ви читаєте новину «Marvel випускає серіал "Локі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі