середа, 06 грудня 2017 11:06

"Малороси іржуть самі над собою": шоумен різко висловився щодо заборонених "Сватів"

"Малороси іржуть самі над собою": шоумен різко висловився щодо заборонених "Сватів"
Мухарський вбачає в "Сватах" зневажливе ставлення до українців. Фото: gde.kg

Український письменник та шоумен Антін Мухарський прокоментував заборону серіалу "Свати" та заяви Володимира Зеленського.

На його думку, серіал прищеплює українцям комплекс малоросійства.

"У заяві Зеленського звучало таке принизливе ставлення до української мови, і це зневага до всього українського. Це показує і їхній гумор, і ці шароварні персонажі, такі недолугі хохли, які висміюються. Я б подивився, як єврейська діаспора відреагувала на жарти про євреїв. Безумовно піднявся б скандал. А хохли це ковтають, і малороси це ковтають, та іржуть самі над собою. Дебілізація суспільства досягла дуже високого рівня", - заявив Мухарський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Идите в жопу: Зеленський відповів тим, хто підтримав заборону "Сватів"

Також він зазначив, що "Свати" чітко орієнтовані на російський ринок.

"Я не дивлюся серіал "Свати". Він ставить на меті популяризувати трохи "бидляцькі" пострадянські форми поведінки, взаємин у родині. Там використовуються відверті ідентифікатори російського простору: наприклад, російський прапор чи російські номери в кадрі. Це робить цей серіал експортним продуктом для РФ", - додав шоумен.

Міністерство культури України внесло російського актора Федора Добронравова, який виконує одну з головних ролей в популярному телесеріалі "Свати" студії "Квартал 95", в "чорний список" - перелік осіб, які загрожують нацбезпеці країни.Через це Держкіно скасувало державну реєстрацію і визнало недійсними прокатні посвідчення на всі сезони серіалу "Свати".

Зараз ви читаєте новину «"Малороси іржуть самі над собою": шоумен різко висловився щодо заборонених "Сватів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі