вівторок, 31 липня 2012 05:05

Мадонна знайшла винних у провалі концерту в Парижі

Мадонна знайшла винних у провалі концерту в Парижі
Фото: kinoplastic.ru

Американська співачка Мадонна заявила, що в скандалі на концерті у залі Олімпія у Парижі винні "головорізи, які не були її фанатами"."Виступ в Олімпії став магічним моментом для мене, і було великим задоволенням організувати це спеціальне шоу для моїх фанатів і бути так близько до них, - заявила співачка на своєму офіційному сайті. – На жаль, в кінці шоу, коли я вже залишила сцену, кілька головорізів, які не були моїми фанатами, стали кидатися на сцену і жбурляти пластикові пляшки, прикидаючись розгніваними шанувальниками. Репортажі преси були сфокусовані на цьому, а не на радісних аспектах вечора. Але ніщо не зможе затьмарити спогади для мене і моїх фанатів. Коли я дивилася в зал, у кожного, кого я бачила, на обличчі була посмішка. Я сподіваюся повторити цей чудовий досвід у майбутньому".

Нагадаємо, що 26 липня американська поп-зірка зіграла спеціальний концерт у легендарному концертному залі у рамках свого туру на підтримку альбому MDNA. Шоу, квитки на яке коштували від 80 до 280 євро, тривало всього 45 хвилин і транслювалося в прямому ефірі на YouTube.

По завершенню концерту фанати співачки стали вимагати продовження шоу або повернення вартості квитків, кидати на сцену порожні пляшки і пластикові стакани, а також викрикувати нецензурні образи на адресу Мадонни. Відеозапис інциденту доступний на YouTube.

Нинішній концертний тур Мадонни, як і багато попередніх, регулярно супроводжується скандалами. Раніше французька ультраправа партія Національний фронт "пообіцяла подати до суду на співачку за те, що під час іншого шоу в Парижі сценічний відеоряд містив фото лідера партії Марін Ле Пен зі свастикою на лобі.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна знайшла винних у провалі концерту в Парижі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі