четвер, 26 січня 2012 11:40

Мадонна заспіває на "Олімпійському" у День сексу

Мадонна заспіває на "Олімпійському" у День сексу

У серпні цього року поп-королева світової сцени Мадонна вперше відвідає Україну. Виступ відбудеться на полі столичного НСК "Олімпійський".

Грандіозне шоу на підтримку її нового альбому M.D.N.A призначено на 4 серпня 2012 року. Офіційних коментарів ні від керівництва "Олімпійського", ні від представників самої Мадонни поки немає.

Альбом Мадонни M.D.N.A. повинен вийти в березні 2012 року. Це буде дванадцятим по рахунку студійний альбом в репертуарі співачки. Мадонна оголосила назву свого альбому на "The Graham Norton Show" в грудні минулого року.

Співачка вже зазнала критики ряду громадських організацій за приховану пропаганду наркотиків: MDMA - це хімічна назва наркотику екстазі, який широко розповсюджений в клубній культурі. Крім того, відомо, що на альбомі деякі пісні будуть записані Мадонною в дуеті зі співачками Нікі Мінаж і M.I.A. Сингл "Gimme All Your Luvin" з альбому Мадонни M.D.N.A. буде випущений 7 лютого.

Відзначимо, саме в цей день, 4 серпня, відзначають Всесвітній День сексу.

Нагадаємо, 25 липня на "Олімпійському" виступить легендарна група Red Hot Chilli Peppers. Вартість квитків складає від 300 до 2300 грн.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна заспіває на "Олімпійському" у День сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі