четвер, 12 січня 2012 16:04

"На перший урок Мадонна прийшла у спідній білизні" — викладач вокалу

"На перший урок Мадонна прийшла у спідній білизні" — викладач вокалу

Американський викладач вокалу Сет Ріггс із Мадонною познайомився 15 років тому. Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Мадонна прийшла на перший урок у спідній білизні поверх блузки та штанів. Я зиркнув здивовано і питаю: "Ви завжди так ходите?". А вона відповіла: "Гріх ховати таку красу під одягом", - відзначає Ріггс.

Американській співачці Полі Абдул Сет викладав, коли вона була ще дуже молодою.

"Тоді вона записала відомий хіт "Forever you go". Хотіла займатися вокалом по три години щодня, але я їй відмовив. Я мав шестеро дітей і в проміжках між роботою мусив бути ще й батьком. Полі знайшов іншого викладача, але він не зміг вибудувати зв'язок між верхніми і нижніми тонами. Її кар'єра пішла вниз. А зі своїм сусідом почав працювати тоді, як в нього було більш як півоктави. У 17 років він уже міг співати так, як Селін Діон. Його перший альбом став двічі платиновим. Потім став тенором. Це Джош Гробан", - розповів Сет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фабрикантів" привели на майстер-клас до вчителя Мадонни та Джексона

Роботу із американським співаком Стіві Вандером Ріггс почав, коли йому було 18 років.

"Стіву якраз зробили операцію на голосових зв'язках і він міг тягнути лише одну ноту. За моїми вправами ми відновили йому голос за кілька уроків. В подяку за це Стіві перервав свій сольний концерт в Лос-Анджелесі і подякував мені за те, що став співаком. Не своєму продюсеру чи менеджеру, а мені. Я був приємно здивований", - зауважує знаменитий викладач.

Зараз ви читаєте новину «"На перший урок Мадонна прийшла у спідній білизні" — викладач вокалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути