пʼятниця, 04 травня 2007 09:43

Мадонна відмовилася заспівати для принцеси Діани

Мадонна відмовилася взяти участь в концерті, присвяченому десятиліттю з дня смерті принцеси Діани, повідомляється на сайті Gigwise.

Захід відбудеться на стадіоні Уемблі в Лондоні 1 липня 2007 року. Мадонні запропонували виконати пісню з мюзиклу "Евіта", в кіноверсії якого співачка знялася в 1996 році. Співачка відмовилась, пославшись на те, що повинна виступити на добродійному концерті Live Earth на тому ж стадіоні через шість днів, 7 липня.

Улаштовувачі Live Earth першими запропонували Мадонні взяти участь в їх заході. Співачка вважає, що не встигне підготуватися до двох концертів відразу, оскільки не вважає за можливе "викладатися менш ніж на сто відсотків".

У концерті пам"яті принцеси Діани візьмуть участь Елтон Джон, Рід Стюарт, Status Quo, Лілі Аллен, Джеймс Моррісон, Take That, Duran Duran і Наташа Бедінгфілд. На заході Live Earth, направленому на боротьбу з глобальним потепленням, виступлять Foo Fighters, Beastie Boys, Razorlight, Keane, Black Eyed Peas, Демієн Райс, Bloc Party і вже згадані Duran Duran, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Мадонна відмовилася заспівати для принцеси Діани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі