понеділок, 08 лютого 2016 18:28

Mad Heads показали хореографічний арт-хаус в новому кліпі

Mad Heads показали хореографічний арт-хаус в новому кліпі
Фото: bokeh.com.ua

8 лютого рок-гурт Mad Heads презентував кліп на пісню "Час", яка увійшла до нового альбому гурту під назвою "8".

Ця робота стала однією з найбільш незвичайних в історії гурту. Ідея кліпу належить відомому українському кліпмейкеру Віктору Придувалову, який зняв багато відео для Mad Heads. А режисером-постановником і оператором став Олександр Бобік - професійний хореограф, керівник студії "My way".

"Можна сказати, що це новий жанр - хореографічний арт-хаус. Таке маленьке кіно. Ми живемо в дуже динамічний час, коли у величезному інформаційному потоці у людей все менше й менше часу сприймати інформацію, мистецтво. І потрібно шукати форми, які впишуться в наше сьогодення. Один з варіантів - кіно має стати дуже коротким і дуже насиченим. Як наш кліп. Тут поєднані музика, відео і хореографія", - розповів лідер гурту Вадим Красноокий.

"Пісня про час, і у відео відчувається пульсація часу. Задумка знімати хореографічні сцени не лише в студії, але й на вулицях міста, теж була цим обумовлена. І це створило відчуття моменту. Більшість сцен в кліпі - це хореографічна імпровізація. Актори опинялися в різних локаціях, за різних умов. Їм ставили послухати пісню і пропонували це станцювати. "Час" - одна з найновіших пісень Мед Хедс, з якою ми багато експериментували і в результаті отримали нове звучання. Тому ми хотіли, щоб відео на цю пісню було максимально творчим, аби ним опікувалися люди, здатні відкинути будь-які обмеження", - зазначив музикант.

Зараз ви читаєте новину «Mad Heads показали хореографічний арт-хаус в новому кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі