Ексклюзиви
понеділок, 16 травня 2011 12:06

Спецтема: Євробачення-2011

Ляшко наступного року планує представляти Україну на "Євробаченні"

Нардеп Олег Ляшко наступного року поїде на пісенний конкурс "Євробачення".

Про це він розповів вчора в аеропорту "Бориспіль" після повернення з німецького Дюссельдорфу.

"Наступного року планую поїхати на "Євробачення". Вже домовився про це з Єгором Бенкендорфом", - сказав він.

"Пісню ще не вибрав, але це не проблема — її швидко можуть написати. В мене прекрасний голос - баритональний бас. Музичної освіти немає, але від природи в мене є почуття слуху. На "Фабрику зірок" ніколи не піду, а от на конкурсі, де треба відстоювати інтереси країни, готовий груддю стати. Недарма кажуть, що без піару немає вокалу. Про моє рішення взяти участь у конкурсі розмов буде на весь світ. Це буде фурор. Всі говоритимуть, що від України на "Євробачення" їде парламентарій", - додав Олег Ляшко.

У Дюссельдорфі нардеп вболівав за Міку Ньютон.

"Так кричав, що зірвав голос. Після оголошення результатів обійняв та поцілував Міку. Для такої молодої дівчини такий результат — шикарна перемога у житті", - сказав нардеп.

"На "Євробаченні" сподобалися виступи ірландців та шведів. Не розумію, чому італійці проскочили на друге місце. Азербайджанці для мене теж терра інкогніта. Думаю, велику роль у їхній перемозі зіграли нафтодолари. Насправді їхня співачка нічим мене не вразила", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко наступного року планує представляти Україну на "Євробаченні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі