Ексклюзиви
четвер, 14 травня 2015 13:47

"Лови мої слова" - у Києві презентуватимуть нову "Гапочку"

 

17 травня на сцені клубу Atlas відбудеться прем'єра нової Гапочки – інді-електронного тріо з повноформатним лонгплеєм "Лови мої слова", одним з унікальних облич нової ери української музики.

"Ви почуєте наш новий настрій та звук. Ці зміни – це не прагнення будь що досягти ідеалу, а просто відкриття нових граней у всьому, що мене оточує. Я постійно в пошуку. Все залежить від того, що диктує мені відчуття "тут і зараз". І не тому, що це моя примха, а тому, що я просто не можу інакше, – розповідає Катя Гапочка. – Нам кожного дня дається купа можливостей, але і багато причин, які заважають їх бачити. Ми постійно забуваємо про те, що не треба жити минулим, а треба усвідомлювати момент та із широко розкритими очима нести свою неповторність у цей світ. Якщо є ціль і впевненість у тому, що робиш, то завжди знайдуться можливості і справжні, віддані друзі, які повірять у вас."

"CD "Лови мої слова" про те, що варто бути чесним у почуттях, відкриватися, вільно говорити "люблю", пережити і відпустити, якщо прийде час, якісно змінитися. Багато що залежить від нас і нашої сміливості бути собою. Тільки так ми можемо змінити себе, цей світ і життя на краще."

Концерт "Гапочки" в Atlas носитиме благодійний характер. Спільна акція з Райффайзен Банком Аваль у співпраці з волонтерською організацією дозволить вільно побачити концерт тим, хто побачив війну – учасникам АТО, які проходять реабілітацію в госпіталі.

 

"Вірю в нашу країну та наших людей, – говорить Катя Гапочка. – Ми багато на що здатні, але, в той же час, ми лише краплинки у океані і залежні від суспільства і його законів. Тому тут важливим є вірний баланс, якого нам не вистачає. Я особисто не очікую раптового вселенського щастя та здійснення усіх мрій в нашій країні. Все, що росте правильно – росте повільно. Але всім нам вже давно потрібно менше дивитися телевізор і більше читати книг. Любити та берегти своїх близьких, рідних і просто одне одного. І я знаю, що поступово все прийде і все налагодиться."

Зараз ви читаєте новину «"Лови мої слова" - у Києві презентуватимуть нову "Гапочку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі