пʼятниця, 20 листопада 2020 22:56

Леді Гага знімається з Бредом Піттом

Леді Гага знімається з Бредом Піттом
Співачка Леді Гага зніметься в бойовику "Швидкісний поїзд" за романом японця Котаро Ісакі. Її роль не розголошують, але відомо, що матиме багато спільних сцен з Бредом Піттом. Фото: Instagram

Американська співачка Леді Гага разом з Бредом Піттом зніметься в бойовику "Швидкісний поїзд". Продакшеном займається компанія Sony.

П'ятеро найманих вбивць опиняються в японському швидкісному поїзді, що їде без зупинок з Токіо в Моріоку. Кожен має свою місію, але вони пересікаються та перетікають в конфлікт, за сюжетом.

За основу взяли роман японського фантаста Котаро Ісакі Mariabeetle 2010-го.

Режисер - Девід Лейч. Був дублером Бреда Пітта та Жан-Клода Ван Дамма. Дебютував як режисер у бойовику 2014-го "Джон Уік". Потім зняв "Атомну блондинку" з Шарліз Терон, "Дедпул 2" та спін-офф"Форсажу" - "Хоббс і Шоу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джолі буде режисером фільму про воєнного фотографа

Зйомки розпочались у жовтні 2020-го, у Лос-Анжелесі. Дату прем'єри не повідомляють.

Також ролі отримали Джої Кінг, Аарон Тейлор-Джонсон, Зазі Бітц, Браян Тайрі Генрі, Ендрю Кодзі, Масі Ока, Майкл Шеннон.

У кліпі Леді Гаги 911 є відсилки до фільму "Колір гранату" українського режисера Сергія Параджанова. За словами кліп-мейкера Тарсема Сінгхма, виношував ідею 25 років. Назвав Параджанова своїм головним творчим натхненням.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага знімається з Бредом Піттом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі