пʼятниця, 08 листопада 2013 14:51

Ларс фон Трієр відверто показує усю еротичну красу "Німфоманки" - нові трейлери тижня
11

Хоббіт: Пустка Смауга
Хоббіт: Пустка Смауга
Хоббіт: Пустка Смауга
Хоббіт: Пустка Смауга
Хоббіт: Пустка Смауга

Gazeta.ua підібрала найсвіжіші кіноролики цього тижня.

Кілька днів тому автори "Хобіта" організували відео-конвенцію, на якій презентували 20 хвилин нового фільму "Хоббіта: Пустка Смауга". Також в мережі з'явився і новий, розширений трейлер фільму. У ролику багато похмурих і тривожних діалогів.

Ларс фон Трієр в черговий раз підігріває інтерес до свого нового фільму "Німфоманка". Уже п'ятий тизер з'явився на сайті стрічки. Цього разу в центрі уваги - Шайа ЛаБаф і Стейсі Мартін. Ролик називається "Little Organ School".

"Німфоманка" розповідає епічну історію еротоманки Джо (Шарлотта Генсбур) від самого її народження до 50-річчя. Серед аткорів - Шайя ЛаБаф, Джеймі Белл, Ума Турман, Удо Кір, Софі Кеннеді Кларк, Віллем Дефо та інші.

"Зимова фантазія" - повноцінний режисерський дебют Аківи Голдсмана. Колін Фаррелл грає грабіжника. Він хоче обчистити будинок смертельно хворої дівчини Беверлі Пенн, але натомість закохується в неї. Коли на грабіжника впали найнеймовірніші неприємності він раптово опиняється в сучасно Манхеттені...

В інтернеті з'явився другий трейлер "Робокопа". Юель Кіннаман грає офіцера поліції Алекса Мерфі, який ледь не загинув під час вибуху. Його перетворюють на ідеального кіборга, що вміє берегти порядок. У фільмі також задіяні Гері Олдман, Майкл Кітон та Семюель Л. Джексон.

Зараз ви читаєте новину «Ларс фон Трієр відверто показує усю еротичну красу "Німфоманки" - нові трейлери тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі