середа, 21 вересня 2011 19:04

Лада Лузіна у Львові презентувала книжковий серіал

Лада Лузіна у Львові презентувала книжковий серіал

Письменниця Лада Лузіна презентувала на львівському форумі видавців частину роману "Рецепт Майстра", який виходитиме у вигляді книжкового серіалу. Про це вона розповіла Gazeta.ua.

"Це перший в Україні книжковий серіал, і я досі не знаю – гарна це ідея чи погана. Вийшло чотири маленьких книжечки, і щоб прочитати продовження, читачам доведеться чекати місяць чи два. Але пізніше я влаштую їм іменини серця – допрацюю, додам кілька розділів і видам повний роман", - розповіла Лада.

"Рецепт Майстра" - це третій роман із циклу "Київські відьми".

"Перші два романи вийшли як окремі книги, ніхто не сприйняв їх як серію, бо в кожної є окремий сюжет. Після першої я ходила по Петрівці, і продавці мене зупиняли, щоб покритикувати: "Що ви видали? Що за маленька книжечка?" Пізніше покупець в'їхав і виявилося, що це неймовірна по продажах річ – оці маленькі 20-ти гривневі книжечки. В наш час, коли люди читають у транспорті, важливо, щоб книжка вміщалася в сумці, і щоб була доступною за ціною. Доходи ж за останні три роки в людей падали. І якби моя книжка коштувала 50 гривень, я би сама в себе її не купила. А за 20 гривень книжки розходяться з чудовою в наш час швидкістю", – зазначила письменниця.

Вона додала, що знущається над своїми читачами як ніхто із нинішніх письменників.

"Спершу я написала книгу "Київські відьми. Роман перший. Меч і Хрест", потім "Київські відьми. Роман другий. Вистріл в опері". Там герої лишились в минулому. Далі я мала написати "Рецепт Майстра". Та роман чомусь не писався. Тоді я плюнула на все і випустила продовження – чотири книги, де герої вже в нашому часі. Як вони в нього потрапили, невідомо. І ось нарешті видавець натиснув на мене і маємо вже частину "Рецепта Майстра", - підсумувала найепатажніша письменниця країни.

Окрім презентації у Львові, книги серіалу будуть презентовані в Києві. Тираж видання 7,5 тисяч. Всього ж загальний тираж "Київських відьом" більше 100 тис. екземплярів.

Зараз ви читаєте новину «Лада Лузіна у Львові презентувала книжковий серіал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі