вівторок, 22 березня 2011 15:15

Лада Лузіна вирішила народити пізню дитину

Лада Лузіна вирішила народити пізню дитину

Письменниця Лада Лузіна хоче народити дитину.

"Я вирішила народити. Чим активніше і голосніше я про це розповідатиму, тим більше шансів, що все відбудеться. Коли я прийняла рішення вийти заміж, всім активно про це казала. Із заміжжям все вдалося. Коли захотіла поступити в театральний інститут, два роки перед цим казала, що хочу цього. Публічні висловлювання своїх бажань – це гарантований спосіб, що все так і буде", - розповіла вона Gazeta.ua.

Вона зізналася, що ніколи не хотіла дітей. Тому тільки зраділа, що в майбутнього чоловіка від першого шлюбу є дитина.

"Ми обумовили перед весіллям моє право не народжувати, якщо я не захочу. У Ігоря є син-четверокласник. Як батько мій чоловік реалізувався. Він дуже любить дітей, а в мене вони завжди викликали відторгнення, особливо маленькі. Якщо мої однокурсниці ще з 20 років пищали, коли бачили немовля: "Ах, дайте потримати", я була осторонь. Вважала їх сволотою, яка псує життя", - зізналася Лада.

Вона вже прийняла рішення не народжувати, як побачила фото братів свого прадідуся. Вони загинули на війні.

"Я зрозуміла, якби вбило і його, мене б не було. Почуття роду спрацювала дуже яскраво. Я зрозуміла: ланцюжок має продовжуватися. Тепер привчаю себе дивитися на малюків із розчуленням і бачити в них плюси", - сказала літераторка.

Чоловік зрадів новині. Подружжя збирається завести дитину цього року.

"Коли жінка народжує пізно, вона народжує з розуму. Я буду гарною матусею. Крім того, маю добре розвинене поняття "свого". За своє буди битися, кусатися, вбивати. Причому неважливо - погане воно чи хороше, праве чи ні. Якщо з'явиться моя дитина, зміниться моє ставлення до всіх дітей", - додала Лада.

Зараз ви читаєте новину «Лада Лузіна вирішила народити пізню дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути