пʼятниця, 23 грудня 2011 17:53

Лада Лузіна пише казки про ялинкові прикраси

Лада Лузіна пише казки про ялинкові прикраси

У новому році письменниця Лада Лузіна продовжить видавати книжковий серіал "Київські відьми". Кожен місяць чи два виходитиме книжка з одними й тими ж героями серіалу.

"Під Новий рік почала писати казки про ялинкові прикраси. Колекціоную старі ялинкові іграшки. Мені захотілося розказати історію Нового року та ялинкових прикрас у казках для дітей. Вже написала 6 історій", - розповіла письменниця.

Лузіна зізналась, що планує їх зробити біля 30-ти.

"Пишу про свої іграшки. Під час Другої світової війни не було ялинкових прикрас. Їх робили з електролампочок. Я написала історію такої лампочки, яка стала новорічною кулькою", - поділилась вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лада Лузіна у Львові презентувала книжковий серіал

Крім того, письменниця розказала історію іграшки-балерини 1900-го року.

"Книжка вийде до наступного нового року. Там будуть фотографії моїх іграшок. Зараз думаю згадати, що я теж колись малювала - взяти гуаш і намалювати ілюстрації самій. Казки, на відміну від романів, дуже швидко писати. Це приємно - одразу мати результат", - наголосила вона.

Зараз ви читаєте новину «Лада Лузіна пише казки про ялинкові прикраси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі