вівторок, 26 листопада 2013 09:20

Квитки на шоу возз'єднаної трупи "Монті Пайтон" розкупили за хвилину

Квитки на шоу возз'єднаної трупи "Монті Пайтон" розкупили за хвилину
Фото: Reuters

Організатори виступу об'єднаної трупи "Монті Пайтон", яке пройде 1 липня 2014 року в Лондоні, повідомили про проведення чотирьох додаткових шоу. Квитки на перший виступ, за словами організаторів, були розпродані за 43,5 секунди. Згідно сайту концертного залу, квитки на всі п'ять виступів коштують від 32 фунтів до 106 фунтів (від 51 до 171 доларів США).

Про майбутній виступ "Монті Пайтон" стало відомо минулого тижня. Під час шоу коміки покажуть як свої хіти, так і нові номери. Цей концерт стане першим возз'єднанням трупи з моменту розпаду в 1983 році. Як пояснили коміки на недавній прес-конференції, вони вирішили об'єднатися, щоб перевірити, "чи смішні вони досі".

Група "Монті Пайтон" була створена в 1969 році. Трупа знімала телевізійні шоу, повнометражні фільми, виступала з постановками, випускала книги і музику. До її складу входили Террі Джонс, Джон Кліз, Майкл Пейлін, Террі Гілліам, Грем Чепмен (помер в 1989 році) і Ерік Айдл. Найбільш відомим твором трупи є телепередача "Літаючий цирк Монті Пайтон", яка виходила з 1969 по 1974 рік.

Також коміки знімали повнометражні фільми, серед яких "Монті Пайтон і Священний Грааль", "Житіє Брайана", і "Монті Пайтон і сенс життя".

Зараз ви читаєте новину «Квитки на шоу возз'єднаної трупи "Монті Пайтон" розкупили за хвилину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі