Ексклюзиви
понеділок, 18 грудня 2017 17:28

Ляльки, зірка і ведмідь: фотограф показала всі подарунки LP під час концерту в Києві
19

LP на концерті в Києві
Фото: live.karabas.com
Подарунки LP після концерту в Києві
Ведмідь, якого подарували LP

Під час концерту американської виконавиці Лаури Перголіцці у Київському палаці спорту, фанати подарували їй ляльки, сертифікат на планету, названу ім'ям LP, плюшевого ведмедя і кумедну мохнату шапку.
Фотограф Юлія Вебер показала підбірку фото вручення подарунків.
Репортаж з'явився на Karabas Live.

Плюшевого ведмедя, більшого за дорослу людину, учасниця фан-клубу LP Лейла Керімова привезла з Харкова у плацкартному вагоні. Співачка не змогла забрати його відразу, але залишила адресу, за якою організатори концерту на наступний день відправили їй подарунок поштою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прокат виходить фільм про Революцію гідності

Сертифікат на зірку в далекому космосі, названу фанатами в честь LP, подарували із символічною моделлю. Подарунок обійшовся шанувальникам близько 5 тис. грн.

Український шоумен Ігор Кондратюк написав на Facebook свої враження від концерту LP у Києві.

"Аншлаг у Палаці спорту цієї співачки з надзвичайним голосом для мене загадка. Так, її виступ був гарним, але - звідки феномен LP в Україні? Голос? Пісні? А голосові рулади у неї - бімба! P.S. Попри те, що вона вийшла співати о 21:15 (час концерту - 19:00), і я вже був у стані кипіння від затримки, на наступний її концерт - піду!" - написав Кондратюк.

На розігріві київського шоу американської співачки Лаури Перголіцці, яка виступає під ініціалами LP, вдруге був україно-британський дует Bloom Twins.

Зараз ви читаєте новину «Ляльки, зірка і ведмідь: фотограф показала всі подарунки LP під час концерту в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі