середа, 18 травня 2011 09:50

Спецтема: Євробачення-2011

Ксенія Симонова образилася на Міку Ньютон

Ксенія Симонова образилася на Міку Ньютон

Художниця Ксенія Симонова зізналася, що якби не бажання гідно представити Україну на "Євробаченні", вона ніколи не вийшла б з Мікою Ньютон на одну сцену.

За словами Ксенії, вона хотіла поїхати на конкурс зовсім не з Мікою, а з іншим артистом.

"Але оскільки відбір пройшла саме Міка, я, недовго думаючи, погодилася виступити разом з нею. При цьому поїхала до Дюссельдорфу, тільки, щоб гідно представити нашу країну. Ні за яких інших обставин з Мікою Ньютон я б не вийшла на одну сцену. У житті я слухаю зовсім іншу музику - інтелектуальний рок, Віктора Цоя", - зазначила художниця.

Подругами дівчата так і не стали і, будучи в Німеччині, навіть їздили в різних автобусах.

"Ми абсолютно різні ... - підкреслила Симонова. - Але я бажаю їй успіху, і дуже рада, що наша країна не зганьбилась на "Євробаченні-2011".

Умовами роботи з Ньютон Ксенія була задоволена і претензій до команди співачки не має. А ось подяки за виконану роботу їй не вистачило.

"У принципі все пройшло гладко, от тільки мені прикро, що відразу після виступу у фіналі Міка побігла в грін-рум, де на камеру обіймалася з Віталієм Козловським. Я в цей час давала інтерв'ю, а коли повернулася, то довелося примоститися на краєчку лавки. У підсумку, кожен раз, коли Україні ставили 12 балів, камера знімала Міку Ньютон і Козловського. А про нас з чоловіком, здавалося, забули зовсім ... ", - розповіла Симонова.

У відповідь на зізнання художниці продюсер Міки Ньютон Тимофій Нагорний сказав: "На такі дрібниці не варто звертати увагу. Ми заплатили гонорар, за свій рахунок перевозили пісок - тільки за нього віддали три тисячі євро. Які можуть бути питання? Гонорар заплачений, ти приїхав працювати плюс ще піднімаєш свою популярність у Європі. Ми до Ксенії ставилися з усією повагою, намагалися її не ображати. Якщо вона вважає, що її повинні були на руках носити, то так і сказала б, ми б носили - для мене це не проблема".

Нагадаємо, що на Євробаченні-2011 Міка Ньютон посіла четверте місце.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Симонова образилася на Міку Ньютон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі