Ексклюзиви
четвер, 18 серпня 2011 16:43

"Крихітка" привезе нову пісню на фестиваль "Захід"

19-21 серпня на Львівщині пройде рок-фестиваль "Захід". Фестиваль відбуватиметься втретє. Цьогоріч дійство пройде в с. Родатичі, що за 30 км. від Львова, на базі відпочинку "Сонячна галявина".

У програмі фестивалю музичні виступи, літературні слеми, художні виставки та автентичні майстер-класи.

Цього року на "Заході" буде дві музичні сцени, на яких виступлять більш, ніж 40 українських гуртів: Крихітка, Мертвий півень, Ot Vinta, Фліт, Гуцул Каліпсо, Юркеш, Димна суміш, the Вйо, Тінь сонця, Фліт, O.Torvald, Роллікс, Lюк (дует), Гуцул Каліпсо, Оркестр Че, Холодне сонце, Los Colorados, Брем стокер, Квадраджесіма, та інші гурти.

Окрім українських музичних команд на фестивалі зіграють два гурти з Білорусі: Sciana та Terrakod. - переможці білоруського рок-фестивалю "Men's Fest".

"Для наших шанувальників на фестиваль "Захід" ми привеземо спеціальну прем'єру, зовсім нову пісню," - каже вокалістка гурту "Крихітка" Саша Кольцова.

 

На літературній сцені можна буде почути Світлану Поваляєву, Грицька Семенчука, Юрія Іздрика, Влада Шубєнкова, Олега Короташа, Богдана-Олега Горобчука, Павла Коробчука та Сергія Пантюка.

Попередньо квитки на три дні фестивалю можна купити за100 грн, на місці вхідний квиток вже коштуватиме 150 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Крихітка" привезе нову пісню на фестиваль "Захід" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі