вівторок, 14 січня 2014 11:33

Кореєць продовжує дивувати скульптурами з велосипедних ланцюгів
8

Фото: Фото: youngdeok.com

При створенні своїх унікальних творінь корейський скульптор Йонг Док Со (Young Deok Seo) використовує не що інше, як старі велосипедні ланцюги.

Він створює дивовижні обличчя та фігури людей. Художник розповідає, що зазвичай у пошуках натхнення він вирушає на гомінкі ринки, автобусні станції, спускається в метрополітен. І не даремно: саме там він помічає пози, знаходить цікаві фігури і "підглядає" емоції звичайних людей. Так, одна з його робіт, показує людину в стані глибокої туги і пригніченості.

Кожна скульптура - це години копіткої праці і вивірена майстерність скульптора, готового увесь свій час і здоров'я віддати незвичайного ремеслу.

У 2009 році Йонг Док Со отримав перше місце в Національному конкурсі скульптур, проведеному серед студентів і аспірантів. А вже в 2010 році Йонг Док Со отримав ступінь бакалавра в галузі скульптури в Університеті Сеула, Південна Корея (University of Seoul). Молодий художник широко виставляється в рідному Сеулі і продовжує вдосконалювати техніку виготовлення скульптур з велосипедних ланцюгів.

Зараз ви читаєте новину «Кореєць продовжує дивувати скульптурами з велосипедних ланцюгів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі