середа, 08 січня 2014 14:13

Американський дизайнер створює фантастичні меблі з неробочих мікросхем
6

Американський дизайнер Бенджамін Роллінз Колдуел розробив цілу лінійку меблів, при створенні якої він використовував виключно комп'ютерну техніку і електронні побутові прилади, що вийшли з ладу.

Сам художник висловлюється про свою творчість не інакше, як про "перевинаходження" чогось дуже звичного нам. Він черпає натхнення в старих речах з антикварних крамниць, відвідує різні розпродажі, шукає занедбані склади і навіть буває на смітниках, де часто можна знайти які-небудь унікальні матеріали для своєї роботи. В результаті всіх цих зусиль Бенджамін створює цілі лінійки меблів, яка складається з гральних карт, старих піаніно, викинутих книг, велосипедів, дитячих іграшок та інших, абсолютно незастосовні у виробництві меблів, предметів. У своїй роботі він також використовує і більш звичні матеріали на зразок дерева, металу, скла, пластика і каменю.

"Іноді я натикаюся на предмет, який надихає мене на концепцію абсолютно нового дизайну, а буває і так, що цей предмет стає просто будівельним матеріалом в процесі створення чогось нового", - розповідає художник.

Нова лінійка меблів, яка називається "Бінарної", цілком і повністю виконана з електронних деталей і корпусів комп'ютерів, а також різної побутової електроніки. Незважаючи на те, що така меблі навряд чи впишеться в будь-який інтер'єр, так і практичного застосування вона особливого в собі не несе, виглядає робота художника вражаюче. За свої роботи художник просить чималих грошей: одне тільки "Бінарне крісло" коштує близько 14 тисяч доларів.
Зараз ви читаєте новину «Американський дизайнер створює фантастичні меблі з неробочих мікросхем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути