понеділок, 08 квітня 2019 14:05

Книжка репера очолила список бестселерів

Автор: nytimes.com
  Роман "Супермаркет" Боббі Голла став першою в історії книжкою репера, що очолила список бестселерів The New York Times
Роман "Супермаркет" Боббі Голла став першою в історії книжкою репера, що очолила список бестселерів The New York Times

Американський репер Logic випустив дебютний роман "Супермаркет". Книжка очолила список бестселерів The New York Times у перший тиждень після релізу.

Дія відбувається в містечку Бейкер Сіті, штат Орегон. Головний герой твору - працівник супермаркету 24-річний Флінн. Він самотній, живе з матір'ю та перебуває в депресії. Одного дня хлопець приходить на роботу й опиняється на місці злочину, за сюжетом.

"Світ Флінна руйнується, коли розкриваються секрети його змученого розуму. Герой не хоче шукати відповіді в супермаркеті. Адже там щось, схоже, шукає його. "Супермаркет" - це дослідження божевілля і творчості. Психологічний трилер із чорним гумором, де є секс, наркотики, вбивство і таємниця", - йдеться в анотації.

Logic випустив роман під своїм справжнім ім'ям Боббі Голл. Це вперше в історії список бестселерів The New York Times очолила книжка, написана репером.

"Боббі Голл створив приголомшливий перший роман, - каже американський письменник Ернест Клайн. - Його проза така ж люта і зворушлива, як і його лірика. "Супермаркет" - це ніби "Голий ланч" Вільяма Берроуза плюс "Над зозулиним гніздом" Кена Кізі, якби вони зустрілися в "Бійцівському клубі" Чака Поланіка".

Одночасно з виходом книжки репер випустив однойменний альбом. Містить 13 композицій у жанрі альтернативного року і є саундтреком до твору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Елтон Джон написав автобіографію

Справжнє ім'я репера Logic - Сер Роберт Брайсон Голл II. Народився 1990 року в місті Роквіль, штат Меріленд. Розпочав музичну кар'єру 2009 року. Дебютний мікстейп Young, Broke & Infamous вийшов 2010-го, а перший альбом Under Pressure - 2014-го. Третій альбом Everybody 2017-го та сьомий мікстейп Bobby Tarantino II 2018-го дебютували на першому місці музичного чарту Billboard 200 як найпопулярніші серед американських слухачів. А трек 1-800-273-8255 став п'ять разів платиновим. На сьогодні Logic випустив 4 альбоми, а цьогоріч готує п'ятий. Торік виконавець увійшов до двадцятки найбільш високооплачуваних реперів за версією американського журналу Forbes. Живе в Беверлі-Гіллз, штат Каліфорнія.

Уперше на свій дебютний роман "Супермаркет" музикант натякнув у липні 2016-го, коли книжка з'явилася на обкладинці мікстейпу Bobby Tarantino.

Зараз ви читаєте новину «Книжка репера очолила список бестселерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі