неділя, 16 листопада 2014 02:24

Кличко відвідав тяжко поранених бійців-учасників АТО у військовому госпіталі в Гамбурзі

Кличко відвідав тяжко поранених бійців-учасників АТО у військовому госпіталі в Гамбурзі
moygrad.kiev.ua

Мер Києва Віталій Кличко відвідав тяжкопоранених бійців-учасників антитерористичної операції, які лікуються у військовому госпіталі міста Гамбург у Німеччині. Про це повідомили в прес-службі КМДА, передає УНІАН.

"Хочу підтримати вас і подякувати за те, що ви, ризикуючи здоров'ям і життям, захищаєте нашу країну, її майбутнє. Подякувати за вашу стійкість і силу духу. Швидше одужуйте і повертайтеся здоровими в Україну", - сказав Кличко.

Поранені бійці з різних військових частин Національної гвардії і добровольчого батальйону "Донбас" знаходяться на лікуванні в Гамбурзі з 2 вересня. Всі вони тяжкопоранені і, крім Сергія Чумака, - лежачі.

"Дізнавшись про бій Володимира Кличка в Гамбурзі, українські військовослужбовці мріяли побачитися зі світовими чемпіонами Кличко. І Віталій Кличко, поїхавши в Гамбург, щоб підтримати брата, відвідав хлопців і передав їм привіт від Володимира, який готується до бою. Він також подарував усім бійцям тренувальну форму "Команди Кличка". А Сергія Чумака, стан якого дозволяє залишати клініку, Віталій запросив на бій Володимира з Кубратом Пулєвим", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Кличко відвідав тяжко поранених бійців-учасників АТО у військовому госпіталі в Гамбурзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути