вівторок, 01 листопада 2011 13:32

Кияни проігнорували концерт японської піаністки Кейко Мацуї
11

Фото: Фото: Олег Романовський

Вчора, 31 жовтня, у київському "Палаці Україна" відбувся концерт японської піаністки Кейко Мацуї. У супроводі оркестру вона представила новий альбом "Дорога". Грала для киян протягом двох годин. Її виступ відвідали музичний критик Олексій Коган та джазовий музикант Боб Джеймс. Він днями виступив на фестивалі "Jazz in Kiev", одним з організаторів якого є Коган.

"Це для нас візит ввічливості. Нещодавно Кейко записала з Джеймсом спільний альбом. Він дізнався, що вона сьогодні виступатиме й захотів прийти привітати її. В антракті ходили за лаштунки до Кейко. Вона дуже радо нас зустріла. Виявилось, що вони з Джеймсом живуть в одному готелі й не знали про це", - розказав Коган.

Квитки на концерт продавали від 300 до 1250 грн. Зал на третину порожній.

"Те, що зали на концертах поп-зірок тріщать, а сьогодні багато вільних місць свідчить про культурний рівень українців. Хоча, людей не так вже й мало. Знаю Кейко багато років. Що б не казали про її музику, вона вміє змінюватися. До того ж прекрасна людина й красива жінка. Її люблять в Україні, але останнім часом вона тут дуже часто виступає. Треба дати слухачам відпочити від неї, скучити. Сьогодні згадав, як чудово бути просто слухачем в залі. Ніхто тебе не чіпає, не смикає. Можна просто сидіти і слухати музику. Твори Кейко Мацуї допоможуть вирішити демографічну проблему в Україні. Такі ліричні речі сприятимуть народженню українок і українців", - зазначив музичний критик.

На концерт піаністки прийшли зо два десятки вагітних жінок. Також було багато пар. Під час концерту вони тримаються за руки та цілуються.

Зараз ви читаєте новину «Кияни проігнорували концерт японської піаністки Кейко Мацуї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі