неділя, 24 січня 2021 16:38

Китай випустив документальний фільм до річниці епідемії коронавірусу

У Китаї випустили документальний фільм про Ухань. Приурочений початку епідемії COVID-19, що почалась з цього міста. Має назву "Дні та ночі в Ухані".

Картина об'єднує відео 30 режисерів, які показують страждання і жертви, принесені 11 мільйонами жителів міста, медичним персоналом і передовими робітниками під час боротьби з коронавірусом.

Фільм створили за державної підтримки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкращий дизайн року

Автор: chinafilminsider.com
  У документальному фільмі "Дні та ночі в Ухані" показали вигляд згори  безлюдних доріг у перший день блокування міста.
У документальному фільмі "Дні та ночі в Ухані" показали вигляд згори безлюдних доріг у перший день блокування міста.

Також напередодні випустили документальну стрічку про коронавірус "Спалах - вірус, який вразив світ". Показали секретні кадри з Уханя. Тайванські медики стверджують, що китайська влада намагалася приховати інформацію про вірус. Пандемію можна було б уникнути, якби Китай одразу повідомив світові про небезпеку, за їх словами.

2 грудня 2019 року в місті Ухань, яке знаходиться в центральному Китаї, зафіксували перший випадок пневмонії невідомого походження. Згодом було встановлено, її спричинив бетакоронавірус 2019-nCoV.

Зараз ви читаєте новину «Китай випустив документальний фільм до річниці епідемії коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі