Ексклюзиви
пʼятниця, 20 січня 2012 14:12

"Каждый общества член встает" - група "Ляпис Трубецкой" представила нову пісню

"Каждый общества член встает" - група "Ляпис Трубецкой" представила нову пісню

На честь 40-річного ювілею лідера групи "Ляпіс Трубецкой" Сергія Міхалка, білоруський бенд презентував провокаційний кліп на пісню "Путінарода".

"Ідея відео - ілюстрація уявлень про рай, зроблена у вульгарно-гламурній формі. Ми бачимо три рівні раю: рай плебеїв, рай преміум-класу і рай богів", - пояснює свою задумку режисер роботи Олександр Стеколенко.

Спеціально для зйомок кліпу київський стиліст Леся Патока створила цілий світ з дерев'яних декорацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генпрокуратура Білорусі запевнила, що не переслідує лідера "Ляпіса Трубецького"

"Над усіма цими "скульптурами", "деревами" і "ангелами" ми працювали більше двох тижнів, а потім ще не одну годину ламали голову, як транспортувати їх на знімальний майданчик", - зізнається Леся. -Якось дивно, але в той же час цікаво працювати над кліпом, де в списку завдань, серед іншого, є пункти: купити кілограм соняшникового насіння, 70 гранованих склянок, 15 метрів штучної трави і вирізати ipad з пінопласту".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білорусам заборонили слухати "Ляпіса Трубецького" і "ДДТ"

Нагадаємо, останнім часом Сергій Міхалок не приховує невдоволення діючою владою в Білорусії і відкрито висловлює свою громадянську позицію, за що на музиканта, за чутками, планують відкрити кримінальну справу.


Зараз ви читаєте новину «"Каждый общества член встает" - група "Ляпис Трубецкой" представила нову пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі