пʼятниця, 19 лютого 2021 12:38

Kalush випустили дебютний альбом

Автор: music.apple.com
  Сьогодні, 19 лютого, відбувся реліз першого альбому гурту Kalush - Hotin
Сьогодні, 19 лютого, відбувся реліз першого альбому гурту Kalush - Hotin

Реп-гурт Kalush випустив дебютний альбом Hotin. Містить 14 композицій. Серед них - хіти "Не маринуй", "Гори", "Зорі".

"Нарешті дочекалися 1-ї платівки тріо, - пише музичний оглядач онлайн-журналу "Слух" Данило Панімаш. - Щоправда, ледь не половина треків уже вийшли синглами чи з кліпами. Утім, це не заважає альбому звучати цілісно й атмосферно. Аж до 6-го треку "Тіпок", після якого перетворюється на сільську дискотеку, яку чомусь вирішив провести професійний грайм-МС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому молодь слухає російський реп

Kalush залишається незрозумілим явищем в українському хіп-хопі. З одного боку, Олег Псюк читає хіп-хоп як ніхто в Україні - нічого не зрозуміло, але фонетика текстів та артикуляція перехоплюють увагу, переходи до граймової читки вражають. Коли навалюються важкі біти або сумні мелодії, гурт звучить круто. Коли починає інтегрувати народні наспіви й сопілки, весь вайб розвалюється. Хоча це в жодному разі це не скасовує яскравості Kalush як персонажів, за якими варто стежити".

Послухати можна на цифрових платформах Apple Music, Spotify, YouTube Music, Deezer.

Також Kalush презентували кліп на трек "Не забуду". Присвячений колишній дівчині засновника колективу Олега Псюка.

Гурт Kalush заснували в Києві 2019-го. До складу входять соліст Олег Псюк, мультиінструменталіст Ігор Діденчук та МС Килиммен. Колектив назвали на честь рідного міста Псюка – Калуша Івано-Франківської області. Випустили 14 кліпів. Торік стали 1-ми учасниками музичного лейбла виконавиці аlyona аlyona – Enko.

Зараз ви читаєте новину «Kalush випустили дебютний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі