середа, 08 травня 2019 16:45

Як розвести чоловіка на півмільйона: огляд фільму "Шахрайки"

9 травня в прокат вийде американська комедія "Шахрайки" режисера Кріса Еддісона. Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

Русявий бородань облизується, розглядаючи фото пишногрудої білявки. Чекає на неї у барі. Пара переписувалася місяць і тепер має зустрітися вперше. Та замість красуні, на зустріч приходить огрядна панянка. Хлопець ще не знає, що за мить буде готовий віддати неприємній жінці останні 500 баксів.

Автор: planetakino.ua
  Кадр з фільму "Шахрайки"
Кадр з фільму "Шахрайки"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купа презервативів і трішки кохання: огляд фільму "DZIDZIO Перший раз"

Стрічка "Шахрайки" є рімеком на рімейк. Оригінальний фільм "Казки на ніч" вийшов 1964 року. Тоді головними шахраями були чоловіки. Одного з них зіграв Марлон Брандо, що за 8 років стане відомим за роллю дона Карлеоне. В 1988-му американець Френк Оз вирішив перезняти картину. Назвав "Несусвітні шахраї" і отримав одну номінацію на Золотий глобус. Фільм великої світової слави не здобув, зате був досить популярним в СРСР. За два місяці прокату в кінотеатрах його подивилося понад 42 млн глядачів. У 2005 році за мотивами фільму був поставлений однойменний мюзикл. Перші два фільми знімали у Французькій Рів'єрі. Зйомки нової комедії розпочалися у вересні 2017 року на студіях у Великобританії та в англійському аеропорту Фарнборо. Частину сцен знімали на Майорці.

Автор: planetakino.ua
  Кадр з фільму "Шахрайки"
Кадр з фільму "Шахрайки"

Витончена леді Жозефіна намахує багатих і трохи тупуватих чоловіків, які володіють мільйонами. Добре знає їх Ахіллесову п'яту — страх жіночих сліз і недооцінювання їх інтелекту. За ці слабкості жертви розраховуються коштовностями і готівкою. Цього разу полювати вирушає в містечко Французької Рив'єри. Але ще в поїзді зустрічає Лонні — дрібну, але майстерну шахрайку. Двох вовків у одному лісі бути не може, тому дівчата намагаються позбутись одна одної. Врешті укладають парі. Хто виманить 500 тис. доларів у технологічного мільярдера, та і лишиться у місті. Інша ж повинна буде негайно його покинути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змиритись, що тобі вже не 20: огляд фільму "Зустріч однокласників"

Автор: planetakino.ua
  Кадр з фільму "Шахрайки"
Кадр з фільму "Шахрайки"

Енн Хетевей, що зіграла Жозефіну, минулоріч вже засівтилася у "шахрайстві". В стрічці "8 подруг Оушена" була кмітливою старлеткою, яка накинула око на головну здобич неймовірної афери. Цього разу вона сама аферистка вищої проби і ця роль їй дуже пасує.

Автор: planetakino.ua
  Кадр з фільму "Шахрайки"
Кадр з фільму "Шахрайки"

"Мелісса Маккарті на мінімалках" вдало відтіняла головну аферистку. Ребел Вілсон створювала потрібний контраст, але характерного персонаха так і не втілила. Хоча її образ мав бути найсмішнішим. Натомість маємо тугенькі кривляння і традиційні дурнуваті удари в кадик.

Якщо на День Перемоги буде дощ, глядачки різних комплекцій можуть трохи посміятися у найближчому кінотеатрі на сеансі "Шахрайок".

21 червня 2018-го в прокат вийшов американський кримінальний фільм "Вісім подруг Оушена" режисера Гері Росса. Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

Зараз ви читаєте новину «Як розвести чоловіка на півмільйона: огляд фільму "Шахрайки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі