четвер, 31 січня 2019 17:19

Як змиритись, що тобі вже не 20: огляд фільму "Зустріч однокласників"

31 січня в прокат вийшла українська комедія "Зустріч однокласників" режисера Валентина Шпакова. Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

Автор: planetakino.ua
  Кадр з фільму "Зустріч однокласників"
Кадр з фільму "Зустріч однокласників"

40-річна панянка набила на заду крила і пурхнула до коханця йога, залишивши трохи поношеного чоловіка Андрія дуріти від ревнощів і постійно самовдовольнятися. Натомість він фарбує чорним сиві брови і розбиває лобове скло вогнегасником нарваному молодику.

В центрі комедії "Зустріч однокласників" троє друзів, що вирішили поїхати на одноіменну подію - 25 років, як герої закінчили черкаську школу і непогано піднялися в Києві. Кожен має свої апартаменти, а один навіть двоповерховий будинок. Тож в Черкасах, певно, дають нормальну освіту.

Автор: planetakino.ua
  Кадр з фільму "Зустріч однокласників"
Кадр з фільму "Зустріч однокласників"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купа презервативів і трішки кохання: огляд фільму "DZIDZIO Перший раз"

Олексій – зразковий сім'янин, що дуже боїться постаріти. Відмовляється від окулярів і грішить на поганий папір, коли виявляє проблеми в області нижче спини. Затурканий роботою зовсім не помічає дітей і трохи охолов до дружини. Але найбільшою проблемою вважає геморой і промову для вечора однокласників, що насправді є синонімами.

Рок-музикант Валера має все, що рухається і дуже довірливу дружину. Звістку про святкування отримує по телефону в підсобці клубу, де під ним від насолоди корчиться блудлива фанатка.

Валера і Олексій забирають зрадженого Андрія і мандрують по трасі H08. Дорогою жартують, говорять про серйозне і клеять дівчат на байках.

Автор: planetakino.ua
  Кадр з фільму "Зустріч однокласників"
Кадр з фільму "Зустріч однокласників"

З другої стрічки каналу НЛО TV вийшло смішне роуд-муві. Більшість жартів нижче пояса, але будемо чесними, на Берлінале його подавати ніхто не збирається. Глядачу смішно від української комедії - це доволі поодинокий випадок. Видно, що стрічку знімали для нашого ринку. Притомна українська, жива, непереозвучена.

Справжнім відкриттям став Валерій Харчишин, як актор. Після його непевних експерементів з драматичним образом в стрічці "Легенда Карпат", далі в кіно його уявити було важко. Натомість образ кумедного бабія, що переживає через інтимні проблеми, пасує Харчишину. Йому віриш і коли він стібає друга, і коли плаче від щастя.

Автор: planetakino.ua
  Кадр з фільму "Зустріч однокласників"
Кадр з фільму "Зустріч однокласників"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Леді Ґаґа показала кохання: огляд фільму "Народження зірки"

Стрічка - адаптація датської комедії Klassefesten. Багато хто порівнюватиме її російською комедією "О чем говорят мужчины". Але "Зустріч однокласників" - це про те, що в кого болить, коли тобі бахнуло за сорок. Але замість довгих діалогів - дурні витівки і кумедні випадковості.

Фільм має виправдане обмеження 16+. Трохи голих грудей, чоловічих дуп і розмов про статтеві органи працюють на комічний ефект.

Якщо хочете подивитись, як комусь погано і зрозуміти, що у вас ще все окей, можете піти в кіно.

13 грудня в український прокат вийде супергеройський фільм від DC "Аквамен" режисера Джеймса Вана. Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

Зараз ви читаєте новину «Як змиритись, що тобі вже не 20: огляд фільму "Зустріч однокласників"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі