середа, 12 грудня 2018 20:04

Бородань з тризубом зміг те, що не вийшло у Путіна: огляд фільму "Аквамен"

13 грудня в український прокат вийде супергеройський фільм від DC "Аквамен" режисера Джеймса Вана. Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

Довгонога блондинка в костюмі з луски жбурляє металевий тризуб в екран телевізора. Ящик іскрится і горить на очах його здивованого власника. Так королева Атлантиди зреагувала на людську махінерію.

Аквамен - один з найслабших героїв DС з моменту своєї появи у 1941-му. Так би й лишився водний чоловік на периферії супергеройського світу, аби не звабливомужній Джейсон Момоа. У фільмі "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" красунчик так розбурхав еротичну уяву глядачок, що окремий фільм про "Аквамена" очолив рейтинг найочікуваніших стрічок серед жіночої аудиторії. А подивитися там справді є на що. Режисер знає сильну сторону свого героя, і під брутальну музичку крупним планом показує рельєфні м'язи Момоа, його скуйовджене волосся у ефектному закиді голови.

Автор: Esquire
  Кадр з  фільму "Аквамен"
Кадр з фільму "Аквамен"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купа презервативів і трішки кохання: огляд фільму "DZIDZIO Перший раз"

Сам персонаж став плодом дикого і нестримного кохання представників водного і сухопутного світу. Мати — королева Атлантиди Атлана, а батько звичайний доглядач маяка Том. Така собі історія Попелюшки в чоловічій версії. Та щасливо сім'я живе не довго. Том стає батьком одинаком, а маленький Артур напівсиротою. Ще в дитинстві розуміє весь спектр своїх талантів і стає на шлях боронителя знедолених. При цьому за всі свої нечисленні роки Артур так і не побував на батьківщині матері, добровільно відмовившись від трону. Але у його шаленого братика по матері зриває кляму. Підхопивши "вірус Гітлера", блондин хоче піджати під себе обидва світи. От тут на авансцену і виходить наш незгодний Аквамен.

Автор: Esquire
  Кадр з  фільму "Аквамен"
Кадр з фільму "Аквамен"

Одним з перших геройств Артура став порятунок моряків з підводного човна. Хлопець звідкись знає російську і так упевнено каже переляканим до півсмерті хлопцям вшиватися з посудини, що тоне. Таким чином можна прийти до висновку, що аби Аквамен існував, доля крейсеру "Курськ" могла бути менш трагічною.

Прекрасна у свої 51 Ніколь Кідман зіграла матір головного героя, при чому у юному і дорослому віці. Акторка так гарно виглядає, що з легкістю зіграла б і наречену Аквамена.

Автор: Esquire
  Кадр з  фільму "Аквамен"
Кадр з фільму "Аквамен"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Леді Ґаґа показала кохання: огляд фільму "Народження зірки"

Як завжди влучний гумор в українському перекладі, восьминіг, що грає на барабанах і морські тварюки різних форм і видів не дадуть відірвати погляд від екрану. При всій розважальності стрічки, режисер зміг підняти й серйозні питання про забрудненість води, знищення підводного екосвіту.

Жінки всіх вікових категорій, захисники природи, любителі батальних сцен і рибок можуть сходити у кіно.

8 листопада у прокат вийшов істерн "Дике поле" режисера Ярослава Лодигіна. Це екранізація роману "Ворошиловград" Сергія Жадана. Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

Зараз ви читаєте новину «Бородань з тризубом зміг те, що не вийшло у Путіна: огляд фільму "Аквамен"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі