вівторок, 31 серпня 2021 18:00

Jerry Heil поїде записувати нові пісні в США

Jerry Heil поїде записувати нові пісні в США
Jerry Heil перемогла в Djooky Music Awards. Фото: instagram.com/thejerryheil

Артистка 25-річна Jerry Heil перемогла в міжнародному музичному конкурсі Djooky Music Awards. Вона поїде до американського Лос-Анджелесу, де записуватиме пісні.

Про це повідомляє "СЛУХ". Також радісною новиною поділилася виконавиця в Instagram.

Яна Шемаєва (справжнє ім'я Jerry Heil. - Gazeta.ua) стала першою українкою, яка перемогла в конкурсі. У Djooky Music Awards беруть участь понад 100 країн. Переможець міг обрати або премію у розмірі $20 тис., або роботу над треками в американській студії Capitol Records. Співачка обрала запис пісень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Jerry Heil "вийшла заміж" за себе й зіграла весілля

2020 року Djooky Music Awards заснували Андрій Даховський, який був представником лейблу Universal Music в Україні, і продюсер Браян Малуф, відомий за роботою з Мадонною, Queen та іншими.

Конкурс проводять раз на квартал в онлайн-форматі. Музиканти реєструються на платформі та подають пісні, за які голосують користувачі. Із часу заснування в конкурсі взяли участь понад 13 тис. виконавців зі 125 країн.

Зараз ви читаєте новину «Jerry Heil поїде записувати нові пісні в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі