пʼятниця, 13 серпня 2021 14:48

Jerry Heil "вийшла заміж" за себе і зіграла весілля
5

Виконавиця Jerry Heil "вийшла заміж" за себе
Фото: instagram.com/thejerryheil
Виконавиця Jerry Heil "вийшла заміж" за себе
Виконавиця Jerry Heil "вийшла заміж" за себе
Виконавиця Jerry Heil "вийшла заміж" за себе
Виконавиця Jerry Heil "вийшла заміж" за себе

Виконавиця 25-річна Jerry Heil спантеличила фанів своїм "весіллям". Артистка, справжнє ім'я якої Яна Шемаєва, "одружилася" сама з собою, а на весільну церемонію запросила друзів.

На ролику, який опублікувала в Instagram, зірка показала, як відсвяткувала власне жартівливе весілля. Були гості й накриті столи, а біля арки співачка проголосила клятву самій собі.

"Найважливіша, єдина, надійна людина у твоєму житті - це ти. І доки ти цього не зрозумієш, не зможеш подарувати щастя іншій людині. Я хочу сказати собі, що я себе люблю. І я від цього щаслива. Бажаю всім у цьому світі прийняття і любові до себе", - сказала вона.

Після цього презентувала пісню "ТукТукТук". В іншому дописі артистка пояснила, що на заході це вже давно називається сологамією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексдружина Dzidzio розповіла, як наважилась вийти з тіні чоловіка

"Це класний крок у стосунках з собою. Для мене це філософія, це про прийняття себе. Бо коли в родичів по часу внуки й весілля, а в тебе інші пріоритети - виявляється, і тут існує компроміс", - додала Шемаєва.

Співачка Jerry Heil, справжнє ім'я якої Яна Шемаєва, наважилась на цікавий експеримент і розіграла шанувальників. Виконавиця опублікувала два знімки із короткою зачіскою. Світлини опрацювала за допомогою додатка та запропонувала підписникам обрати, яка з них їм подобається більше.

Зараз ви читаєте новину «Jerry Heil "вийшла заміж" за себе і зіграла весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути