Ексклюзиви
четвер, 23 червня 2011 11:30

Іван Марчук думає, що його автографи дорого продаватимуть

Іван Марчук думає, що його автографи дорого продаватимуть

Художник Іван Марчук підписав стовп біля своєї дачі на околиці Канева Черкаської області. На його домі не було таблички з адресою, тому він написав номер і назву вулиці на стовпі.

"Приходила нова поштарка, яка рахунки за електроенергію розносить. Каже, що не могла мою хату знайти. Нашкрябала камінцем на стовпі карлюку. Я гарно навів червоним кольором, аби далеко видно було", - розповів Іван Марчук.

Художник каже, що підписує листівки, альбоми і роздає автографи усім, хто просить.

"Хай люди мають. Може, потім комусь у нагоді стане продати за великі гроші. Колись Пікассо сидів з друзями в ресторані і власник закладу його впізнав. Сам прибіг обслуговувати. А коли треба було нести рахунок, приніс чистий листок паперу і попросив щось намалювати замість розрахунку. Пікассо намалював свого голуба миру. А директор подивився і каже: "Ви ж підписатися забули, маестро". А Пікассо каже: "Я ж не сказав, що купую ваш ресторан", - додав Марчук.

Зараз ви читаєте новину «Іван Марчук думає, що його автографи дорого продаватимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі