середа, 23 листопада 2016 18:51

Іван Дорн і SunSay записали спільну пісню

Співаки Іван Дорн і SunSay записали спільну пісню "Время – мираж". Композиція увійде до нового альбому останнього "Выше головы".

Харків'янин SunSay, він же Андрій Запорожець, декілька років живе з сім'єю на індонезійському острові Балі. За його словами, пісню "Выше головы" з Дорном вони робили на відстані. Останні кілька місяців Іван перебував в Америці. Працював над англомовним альбомом.

 

"Время - мираж" зріла не один рік. Мені подобається творчість Дорна. Вирішив запропонувати йому співпрацю. Ваня швидко відреагував на мою пропозицію. Розмалював пісню своїм неповторним вокалом. Не довелося йому пояснювати своє бачення. Порозумілися одразу, хоча і працювали віддалено", - каже Андрій Запорожець.

У спільній пісні музиканти роздумують: чи легко люди готові відпускати те, що мають?

Адже все минає - дитинство, шкільне кохання. Популярність, гроші та шикарні будинки. Безсонні ночі, коли ти гуляєш із друзями або працюєш до ранку. Потрібно вміти відпускати минуле. Бо усе, що ти маєш сьогодні, колись опиниться у вчорашньому дні.

Разом із новою піснею Андрій Запорожець та Іван Дорн опублікували стилізоване під архівне спільне фото з дитинства. Хоча Іван Дорн народився у російському Челябінську, а Андрій Запорожець родом із Харкова. І старший за Дорна на 9 років.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Положинський погрожує пістолетом вокалісту "Бумбокс"

Новий альбом фіналіста національного відбору Євробачення-2016 SunSay вийде 25 листопада. 1 лютого його презентують у Харкові, а наступного дня - у Києві.

На диску буде 11 пісень. Крім Івана Дорна, у запису взяли участь Check, Тося і All In Orchestra.

У новому альбомі буде сучасна інтерпретація різних стилів. Інді, фанк, хіп-хоп, соул та блюз", - продовжує Запорожець.

У березні цього року разом із Сергієм Бабкіним SunSay видав сингл "Далеко" свого відновленого гурту "5'Nizza".
Зараз ви читаєте новину «Іван Дорн і SunSay записали спільну пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі