Ексклюзиви
понеділок, 10 грудня 2018 20:35

Італійський актор і режисер потрапив до чорного списку Мінкульту

Італійський актор і режисер потрапив до чорного списку Мінкульту
Мікеле Плачідо внесли до списку осіб, які створюють загрозу українській національній безпеці. Фото: RG

Міністерство культури внесло італійського актора і режисера Мікеле Плачідо до списку осіб, які створюють загрозу українській національній безпеці.

Це зробили на підставі звернення Служби безпеки, свідчить припис на сайті Мінкульту від 10 грудня.

Плачідо відомий роллю комісара Катані в серіалі "Спрут". Він неодноразово висловлював підтримку політиці російського президента Володимира Путіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глава УПЦ МП митрополит Онуфрій потрапив до бази "Миротворця"

"Путін - номер один в світі в зовнішній політиці, тому що у нього ясні ідеї і є моральні сили, щоб дати відповідь викликам нинішнього складного періоду", - заявив він у листопаді 2015 року під час візиту в Москву.

Плачідо підтримує дії армії РФ в Сирії і вважає необґрунтованою реакцію світової спільноти на російську агресію в Україні.

До бази сайту "Миротворець" потрапив колишній канцлер ФРН, голова Ради директорів компанії "Роснефть" Шредер Герхард. Причину його внесення в базу пояснили замахом на суверенітет і територіальну цілісність України.

Зараз ви читаєте новину «Італійський актор і режисер потрапив до чорного списку Мінкульту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі