Ексклюзиви
пʼятниця, 27 листопада 2020 00:45

Ірма Вітовська завершила зйомки в Італії

Ірма Вітовська завершила зйомки в Італії
Зйомки комедії "Коза Ностра" проходили в Карпатах, Сицилії та Римі. Ірма Вітовська втілила українку, яка влаштувалася хатньою робітницею колишнього мафіозі. Фото: Facebook

Ірма Вітовська зіграла головну роль в італійсько-українській комедії "Коза Ностра". Зйомки у Сицилії та Римі завершилися.

Влада вирушає до Італії, влаштувалась хатньою робітницею у домі колишнього мафіозі Фредо Логана. Він тільки вийшов на волю після ув'язнення та намагається жити далі. Влада допомагає йому налагодити стосунки з дітьми, за сюжетом.

"Це ж треба було поїхати в іншу частину Європи, щоб почути там від режисера:

- Ти чудово справляєшся в комедіі, але я найбільше люблю тебе в драматичних сценах.. і як ти швидко та чуттєво в них заходиш ..

Що можу сказати....Нарешті", - писала Ірма Вітовська у Facebook. Втілила Владу.

Комедію планують випустити в прокат в Україні та Італії в 2021-го.

""Коза Ностра" – це історія дітей та їхніх батьків, історія про те, як важко бути й тими, й іншими. Я хочу дослідити стосунки поколінь, довіру та здатність слухати одне одного, а також необхідність упізнати та прийняти момент, коли батькам час дозволити дітям вилетіти з гнізда", - каже режисер Джованні Дота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прокат вийшов фільм про прифронтову зону

Одну з двох головних ролей у кримінальній драмі "Між нами" грає Ірма Вітовська. Її персонаж - лікарка, яка зазнала насильства у родині. Для роботи над фільмом акторка зверталася за порадами до реальних медиків.Режисер та автор сценарію - Соломія Томащук.

Зараз ви читаєте новину «Ірма Вітовська завершила зйомки в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі