середа, 10 липня 2019 16:28

Художниця Алла Шоріна представить виставку "La-la-la і надії"

Художниця Алла Шоріна представить виставку "La-la-la і надії"
Виставка Алли Шоріної присвячена вірі у краще майбутнє на тлі побутовості. Facebook.

Художниця Алла Шоріна презентує виставку "La-la-la і надії", що пройде 16-28 липня у Музеї історії Києва. Працює у жанрах побутових сюжетів та натюрмортів.

У рамках виставки заплановані майстер-класи та лекції, присвячені естетиці у різних сферах побуту. "Живопис в інтер'єрі" від блогерки, дизайнерки та архітекторки Катерини Росковшенко, "Літня естетика: секрети та правила стильного образу" від редакторки журналу Joy Крістіни Алексійчук та "Як створити візуальний контент, який привабить до ЗМІ нову аудиторію" від редакторки журналу LeMonade Алєсі Діденко.

Пройдуть 17, 23, 25 липня о 17:00, вартість квитків становить 30 грн.

Алла Шоріна кандидат наук із соціальних комунікацій, багато років досліджувала особливості людської поведінки. 2015-го художниця переосмислила силу слова у романтичних стосунках. Зрозуміла, що часто усім правлять емоції. Саме тоді з'явилися її перші живописні та графічні роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український театр не боїться говорити про серйозні речі — театрознавиця Ганна Веселовська

2016 року Алла Шоріна взяла участь у проекті "Український імпульс", суть якого полягає у виданні белетризованих біографій видатних українців. Вона написала книгу про художника Івана Марчука. Має назву "Український геній Марчук: історії".

Зараз ви читаєте новину «Художниця Алла Шоріна представить виставку "La-la-la і надії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі