четвер, 17 грудня 2020 15:09

"Хамерман знищує віруси" випустили альбом про смерть і тлін

"Хамерман знищує віруси" випустили альбом про смерть і тлін
Гурт "Хамерман знищує віруси" ніколи не виходив на сцену двічі в тому самому костюмі. Одягали рушники, восьминогів, поховальні вінки, овочі, коров'ячі шлунки. Для презентації альбому "Кря" зробили костюми з труни. Фото: Instagram

Гурт "Хамерман знищує віруси" випустив альбом "Кря". Увійшли 9 треків: "Червячки", "Ctrl+Alt+Del", "Ченджез", "Фрейд", "Паранойя", "Весь мир", "Людмила Гурченко", "Пирожок", "Україна реве".

Альберт Цукренко і Володимир Пахолюк називають себе найбільш адекватною групою України. Ніколи не виходили на сцену двічі в тому самому костюмі. Одягали рушники, восьминогів, поховальні вінки, овочі, коров'ячі шлунки. Виступали голяка, прикриваючи геніталії панчохою.

"Усе життя ХЗВ поклали на пошук адекватного аналога слову "вмирати". Нещодавно група засвітила новий краудплізер "Худеть п*здато", і знову ніхто нічого не зрозумів. "Худеть" – значить максимально виснажуватися, втрачаючи зрештою матеріальну оболонку. Є ще оху*нне народне слово "крякнути". Його повинні були придумати Хамермани. Воно ідеально позначає наш нинішній стан, тому назвати новий альбом інакше, ніж "Кря", не вийшло", - йдеться у Facebook гурту.

Над платівкою працювали Наталка Багрій -Tik Tu – флейта, Мітя Герасимов - Pushkin Klezmer Band – кларнет, Олексій Старшинов - DZ'OB – фагот, Андрій Бардачок – гітара, бас, ударні, Микита Гарпеєв – гітара, Сергій Трушель – бас. Обкладинку створив художник Дмитро Растворцев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці потроху звикають до нормальної культурної "їжі". Годувати помиями нас буде все важче

"Нещодавно розписувала для концерту тіла учасникам гурту "Хамерман знищує віруси". От їх можна назвати чоловіками, які не бояться за свою маскулінність, - каже дизайнерка Орнелла Остапенко. - Я просто за це їх обожнюю. В обох є дружини, гетеросексуальні родини з дітьми. При цьому вони спокійно можуть одягнути що завгодно. Бо, мабуть, не сумніваються у своїй орієнтації і не бачать потреби комусь щось доводити. У них є сміливість в Україні за будь-яких умов робити те, що їм подобається".

Зараз ви читаєте новину «"Хамерман знищує віруси" випустили альбом про смерть і тлін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі