вівторок, 02 квітня 2013 23:38

Гузар поділився "рецептом щастя" у своїй новій книзі
12

Фото: Фото: Юлія РУДЕНКО

Колишній глава Української греко-католицької церкви, кардинал Любомир Гузар у своїй новій книзі "Три дороги" описав, що робить людину щасливою – правильне відношення до себе, ближнього та Бога.

Презентація книги Блаженнішого відбулася 2 квітня у київській книгарні "Є".

За основу видання взято перші три аудіокниги Гузара.

"Три дороги" – це бесіди глави УГКЦ у 2001-2011 роках із журналістами. До книжки також увійшли фрагменти з його аудіокниг, назви яких співзвучні з розділами цього видання: "Дорога до себе", "Дорога до ближнього", "Дорога до Бога", – зазначив керівник департаменту інформації УГКЦ о. Ігор Яців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві викладачі вишів говорили з Гузаром про моральність і духовність

Охочих поспілкуватися з відомим релігійним діячем під час презентації його книги виявилося чимало.

"Книга дуже сучасна. Вона про людину, світ, стосунки між чоловіком і жінкою, суспільний устрій, демократію і Церкву. Та ще й із відкритим фіналом", – поділився враженням від прочитаної праці автор вступного слова до аудіокниги "Дорога до Бога", релігієзнавець Віктор Єленський.

Екс-глава УГКЦ подякував усім, хто долучився до створення книги і адресував видання усім небайдужим.

"Щиро радію, що скорше чи пізніше ви зацікавитеся змістом цієї книги і прочитаєте її. То мені буде велика приємність, – говорить Гузар. – Три дороги – це три головні напрямки у житті людини. Адже людина відноситься до себе, до ближніх і до Бога. Коли ці відношення правильно наставлені, тоді людина щаслива. Якщо не дбаємо про них, то вона потрапляє у різного роду клопоти".

Наприкінці зустрічі усі отримали благословення від Блаженішого, а деяким вдалося взяти ще й автограф від автора книги.

Зараз ви читаєте новину «Гузар поділився "рецептом щастя" у своїй новій книзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі