вівторок, 28 травня 2013 11:08

Гурти "Алібі" та "Fusion Band" співатимуть з юними джазменами

Гурти "Алібі" та "Fusion Band" співатимуть з юними джазменами
Учасники першого дитячого джазового фестивалю в Україні. Фото: jazzinkiev.com

Першого дня літа у Києві почнеться Міжнародний дитячий джазовий фестиваль "ОКешкин ДЖАЗ". Він традиційно влаштовується до святкування Дня захисту дітей.

Серед спеціально запрошених гостей дитячого фестивалю - українські гурти "Fusion Band" та "Алібі".

За два концертних дні перед киянами виступлять юні музиканти: солісти та повноцінні дитячі джазові колективи. Разом з дітьми буде працювати стейдж-бенд, що складається з професійних музикантів, яким керує відома джазова піаністка і педагог Наталія Лебедєва.

Тріо відомого барабанщика Олександра Муренко "Fusion Band" виступить 1-го червня. А наступного дня на сцені зіграє український гурт "Алібі" - дует сестер Анни і Ангеліни Завальських.

Проходитиме фестиваль 1 та 2 червня на Естраді Міського саду на території Маріїнського парку. Початок усіх концертів - о 16:00. Вхід на всі заходи вільний. Фестиваль "ОКешкин ДЖАЗ" проходить вчетверте цього року за підтримки  Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

В якості спеціальних гостей фестиваль в минулы роки відвідали піаніст Міша Циганов (США), барабанщик Кшиштоф Завадський (Польща), вокалістка Ольга Пірагс (Латвія), а також українська співачка Jamala і київський Квартет Олексія Саранчина.

Зараз ви читаєте новину «Гурти "Алібі" та "Fusion Band" співатимуть з юними джазменами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі