субота, 19 січня 2019 15:34

Гурт "Скрябін" презентував пісню із голосом Кузьми

Гурт "Скрябін" презентував пісню із голосом Кузьми
Гурт "Скрябін" випустив пісню із голосом Кузьми. Фото із відкритих джерел.

Гурт "Скрябін" презентувала незвичайну композицію. Музиканти представили невидану раніше пісню "Сонце замість шапки" з голосом Андрія Кузьменка.

Прем'єра пісні відбулася на радіо "Люкс ФМ", передає The Бабель.

Музиканти розповідають, що в їхньому архіві залишилася велика кількість записів аудіо й текстів авторських пісень Андрія. Усі ескізи й демо-записи пісень залишилися у його комп'ютері. Тому й вони вирішили видати одну з них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийде фільм про молодого Толкіна

"І хоча частину тексту можна почути в одній з пісень з попередніх альбомів, той варіант, який ми використовували — робочий варіант, який Кузьма, мабуть, відклав на потім, — має зовсім інший настрій і дуже глибокий сенс. Його ми і перетворили на повноцінну пісню", — розповідає про композиції гітарист групи Олексій Зволінський.

Учасник Національного відбору до Євробачення-2019 Іван Наві представив свою пісню для конкурсу. Називається "Усе для кохання". Слова написала українська співачка Яна Ковалева.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Скрябін" презентував пісню із голосом Кузьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі