Ексклюзиви
понеділок, 08 жовтня 2018 15:06

Гуцульську столицю рекламують мальовничим роликом

Гуцульську столицю рекламують мальовничим роликом
Відпочинок у Верховині: показали ролик про гуцульську столицю. Фото: espreso.tv

У мережі виклали перший проморолик гуцульської столиці - "Верховина, дивиси і кажи: "Йо!".

Ролик рекламує зелений туризм у регіоні.

Відео показує варіанти відпочинку у Верховині. Серед них - джипінг місцевими серпантинами, рафтинг порогами річки Чорний Черемош, прогулянки на конях, подорож на квадроциклах, дегустація місцевого гуцульського сиру.

Серед кадрів можна побачити неймовірні краєвиди Верховини з висоти пташиного польоту, будинки, зелені гори, старовинну церкву, в якій вінчається гуцульська пара.

Кожен із героїв ролика каже слово "йо", що на закарпатському діалекті означає "так".

У відео лунають традиційні гуцульські мелодії. Завершує ролик гуцульський танець - аркан. Він символізує силу, що прихована у єдності.

Відео транслюватимуть в інтернеті та на українських телеканалах. Його створила компанія Livingston Production на чолі з жителем Верховини відеооператором Назаром Мануляком, а також громадська організація "Гуцулики".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали добірку фото Карпат 1966-го

У Верховині працює Музей Гуцульської магії. Його включили до списку 10 українських музеїів, що вражають. У Музеї Гуцульської магії можна дізнатися про місцевих мольфарів і відьом, відомих гуцульських цілителів, архаїчні народні засоби та давно забуті народні рецепти.

Зараз ви читаєте новину «Гуцульську столицю рекламують мальовничим роликом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі