пʼятниця, 20 вересня 2019 12:24

Google приготував 6 сюрпризів до ювілею серіалу "Друзі"

Google приготував 6 сюрпризів до ювілею серіалу "Друзі"
Цьогоріч святкують 25-річчя серіалу "Друзі" Фото: ivi.ru

Google додав у пошуковик 6 сюрпризів, щоб відзначити 25-річчя серіалу "Друзі". Кожен присвячений одному з героїв сіткому.

Якщо набрати в рядку пошуку ім'я одного з персонажів, наприклад "Росс Геллер"/Ross Geller, то поруч із ім'ям з'явиться невелика іконка, яка асоціюється з ним.

У разі Росса - це диван із серії 5-го сезону, де він намагається затягнути нові меблі до себе додому. Якщо клікнути на нього, то вся сторінка почне повертатися і почується знайомий крик: "Поворот".

У випадку "Рейчел Грін"/Rachel Green з'являється її знаменита зачіска з ранніх сезонів.

При пошуку "Чендлер Бінг"/Chandler Bing поруч із ім'ям персонажа виникає крісло, в якому любили відпочивати герої Меттью Перрі та Метта Леблана. При натисканні воно відкидається, а на сторінку вискакують їхні вихованці: Курча і Качка.

Поруч з ім'ям "Моніка Геллер"/Monica Geller" виникає відро з мильною водою, з якого при кліці вилазить губка і до блиску натирає ім'я героїні, зацикленої на прибиранні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірці "Друзів" запропонували $1 млн за зйомки у порноверсії серіалу

З ім'ям "Фібі Буфе"/Phoebe Buffay пов'язана гітара. Після натискання починає звучати її пісня "Драний кіт" (Smelly Cat), поки тварина ходить по екрану.

У випадку "Джої Тріббіані"/Joey Tribbiani перша асоціація - шматок піци. При кліці на нього на екрані з'являється купа різної смакоти, а наступними за ними виникають довгі руки і з криком "Джо не ділиться їжею!". Забирають все з екрану.

У доповненні до всього цього, якщо набрати в Google Friends glossary (словник "Друзів"), то пошуковик видасть якийсь термін із серіалу.

22 вересня 1994-го вперше на екранах з'явився серіал "Друзі". Він став одним із найуспішніших телепроектів в історії телебачення. Шоу тривало 10 сезонів. Всього відзняли 236 серій. За "Друзів"автори отримали 56 нагород, серед яких 6 премій "Еммі" і "Золотий глобус". 6 разів американські глядачі обирали його "найулюбленішим серіалом".

Зараз ви читаєте новину «Google приготував 6 сюрпризів до ювілею серіалу "Друзі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі